Kontaktirate nas

osstefannemanjanp@gmail.com

020/111-111

Meni

Javne nabavke

O nama

Galerija

Оdržana jedinstvena obuka o korišćenju elektronske platforme e-učionica

Apr 7, 2023

Danas je u OŠ “Stefan Nemanja” održana jedinstvena obuka o korišćenju elektronske platforme e-učionica, namenjena svim zaposlenima u školi. Ova obuka je imala za cilj da učesnici steknu detaljno znanje o korišćenju ove platforme, koja je neophodan alat u modernom obrazovanju.

Obuka je obuhvatila sve relevantne aspekte korišćenja e-učionica, sa posebnim fokusom na kreiranje naloga, otključavanje kodova i formiranje tabela koje su ključne za digitalno obrazovanje. Učesnici su naučili kako da kreiraju naloge na platformi, aktiviraju digitalne kodove i iskoriste sve mogućnosti koje ova platforma nudi.

Svaki korak u procesu korišćenja e-učionica je bio detaljno objašnjen, a učesnici su imali priliku da postavljaju pitanja i razreše sve nedoumice. Takođe, organizovane su praktične vežbe gde su učesnici mogli da primene svoje znanje kreiranjem svojih digitalnih učionica na ovoj platformi.

Korišćenje e-učionica je ključno za uspeh u savremenom obrazovanju, jer omogućava učenicima i nastavnicima pristup materijalima za učenje u bilo koje vreme i na bilo kom mestu. Ova platforma takođe pruža mogućnosti za interakciju i saradnju među učenicima, kao i za praćenje napretka i ocenjivanje. Učesnici obuke su bili oduševljeni mogućnostima koje e-učionice pružaju i već su počeli da planiraju kako da ih integrišu u svoj pedagoški rad, kako bi unapredili nastavu i pružili bolje obrazovno iskustvo svojim učenicima. Ne propustite priliku da i vi steknete detaljno znanje o korišćenju ove moćne platforme i unapredite svoj pedagoški rad. 

Povezane vesti

Nova fiskulturna sala za učenike OŠ „Stefan Nemanja“

Nova fiskulturna sala za učenike OŠ „Stefan Nemanja“

Radovi na rekonstrukciji Osnovne škole „Stefan Nemanja otpočeli su pre desetak dana i odvijaju se predviđenom dinamikom. Školu je posetio gradonačelnik Nihat Biševac, sa saradnicima. „Želimo da iskoristimo raspust i da u svim školama u pauzi nastave stvorimo još bolje...

Nedelja sećanja i zajedništva

Nedelja sećanja i zajedništva

Tokom ove nedelje,po preporuci Ministarstva prosvete,u Skolama se realizuje „Nedelja sećanja i zajedništva"OŠ„Stefan Nemanja" je tim povodom organizovala niz aktivnosti koje promovišu zajedništvo,toleranciju,međusobno poštovanje i razumevanje.