Kontaktirate nas

osstefannemanjanp@gmail.com

020/111-111

Meni

Javne nabavke

O nama

Galerija

OBAVEŠTENJE O UPISU UČENIKA U I RAZRED

Mar 22, 2022

Upis u I razred osnovne škole trajaće od 1. aprila 2022. godine do 31. maja 2022. godine, i obavljaće se po zakazanim terminima svakog radnog dana u periodu:                 

od 10 do 12 časova i

                                     od 15 do 17 časova  

Pre upisa, dete mora biti pregledano od strane lekara u Dispanzeru za decu i omladinu u periodu od 21. do 23. marta 2022. godine.

Roditelji prilikom upisa deteta u školu ne donose nijedan dokument u papirnom obliku, izuzev ako je lekarski pregled obavljen kod privatnog lekara ili u vojnoj zdravstvenoj ustanovi, tada je potrebno da izveštaj roditelji donesu sa sobom. Neophodno je da roditelji znaju svoj matični broj kada dolaze da upišu dete u školu i matični broj deteta koje se upisuje u I razred

Ukoliko ste primaoci novčane socijalne pomoći obavezno ponesite rešenje (kopiju rešenja) kojim se utvrđuje pravo na ostvarivanju socijalne pomoći, kako bi Vaše dete ostvarilo pravo na besplatne udžbenike. 

Za učenike koje su u porodici treće i svako naredno rođeno dete koje je u sistemu školovanja, potrebno je dostaviti potvrde od starije dece koja su u srednjoj školi ili na fakultetu ili ako nisu  učenici naše škole, kako bi Vaše dete ostvarilo pravo na besplatne udžbenike.