Kontaktirate nas

osstefannemanjanp@gmail.com

020/111-111

Meni

Javne nabavke

O nama

Galerija

Okružno takmičenje – Matematika

Jun 14, 2023

Sabirao je drugare i drugarice, množio uspehe i delio ih sa svima njima. Igrao je matematiku i kroz predmet i kroz zabavu. Zavoleo je, usavršio i tako postizao rezultate.

Da se matematika uči kroz igru i da može da bude zabavna, pokazao nam je učenik IV razreda, Salahudin Dupljak osvojivši II mesto na Okružnom takmičenju.

Kroz tu matematičku igru vodila ga ja učiteljica Edina Đekić i kao krunu na kraju četvorogodišnjeg školovanja doneli su ovu pobedu zajedno.

Na tom putu nisu koračali sami. Kraljevo su sa njima  obišli i Ahmed Mušić i Džan Plojović koji su bili na korak do plasmana. Pohvala za učenike i podrška za nizanje uspeha u daljem školovanju.

Povezane vesti

Ponos naše škole

Ponos naše škole

Učenik Omer Fazlić osvojio je 2. nagradu na Republičkom takmičenju iz fizike održanom 20 i 21. aprila 2024. godine u osnovnoj školi "Milan Ilić Čiča" u Aranđelovcu. Njegovom radu i uspehu doprinela je nastavnica Azamela Papić

Okružno takmičenje iz engleskog jezika

Okružno takmičenje iz engleskog jezika

Na okružnom takmičenju iz engleskog jezika učenica osmog razreda Esma Šaronjac je osvojila treće mesto i učenik sedmog razreda Davud Đekić je takođe osvojio treće mesto.