Kontaktirate nas

osstefannemanjanp@gmail.com

020/111-111

Meni

Javne nabavke

O nama

Galerija

Pokloni za korisnike Gerontološkog centra u Novom Pazaru

Dec 28, 2022

22. 12. 2022. godina

Još jedan plemenit gest učenika OŠ “Stefan Nemanja” oduševio je mnoge.

    Naime, učenici odeljenja IV2 su, zajedno sa svojom učiteljicom, priredili  ugodno iznenađenje za korisnike Gerontološkog centra u Novom Pazaru. Poseta je organizova u okviru aktivnosti posvećene nastojećim praznicima. Cilj akcije je bio da pokažemo bakama i dekama da nisu sami. Učenici su uručili korisnicima svoje skromne poklone, a dodelili su ih srcem i sa puno emocija. Edina Đekić, učiteljica ovih mališana, kaže da je osmeh koji su dobili zauzvrat najlepši  i najiskreniji poklon upućen njima.

23. 12. 2022. godina

Kada spojite plemenitost i znanje rađaju su umetnici . Male umetničke duše zablistale su i na literarnom polju.

   Na literarnom konkursu koji organizuje biblioteka “Dositej Obradović” izdvojila su se dva učenika ovog odeljenja. Sa osvojenim prvim mestom istakao se učenik Ahmed Bihorac, dok je pored njega stajala učenica Dželila Latifović sa osvojenim trećim mestom. Ovi mališani su još jednom pokazali da su u svim kategorijama veoma uspešni.

Povezane vesti

Nedelja sećanja i zajedništva

Nedelja sećanja i zajedništva

Tokom ove nedelje,po preporuci Ministarstva prosvete,u Skolama se realizuje „Nedelja sećanja i zajedništva"OŠ„Stefan Nemanja" je tim povodom organizovala niz aktivnosti koje promovišu zajedništvo,toleranciju,međusobno poštovanje i razumevanje.