Kontaktirate nas

osstefannemanjanp@gmail.com

020/111-111

Meni

Javne nabavke

O nama

Galerija

Poseta donatora iz turskog parlamenta

Apr 17, 2022

Danas smo imali posetu narodnog poslanica AK partije iz Burse koji je ujedno i najmlađa narodni poslanik u Parlamentu Turkiye Zeynep Yıldız.

Naša škola je uz pomoč AK partije opremila kabinet fizike. Cilj  opremanja  kabineta je da se obezbede uslovi za kvalitetniju nastavu i praktične vežbe. One  će znatno uticati na kvalitet ishoda učenja i doprineti razvoju znanja, veština i kritičkog mišljenja učenika.

Današnjom posetom dogovoren je nastavak saradnje, a mi im se ovom prilikom zahvaljujemo na dosadašnjim ulaganjima u našu školu.

Povezane vesti

Tranzicija iz vrtića u školu

Tranzicija iz vrtića u školu

Večeras je u OŠ ,,Stefan Nemanja" realizovana prva aktivnost u okviru zajedničkog plana tranzicije dece iz vrtića u školu. Plan tranzicije sprovode PU ,,Mladost" i OŠ ,,Stefan Nemanja" Roditelji budućih prvaka imali su priliku da u razgovoru sa učiteljicama i školskim...

Tranzicija u obrazovanju

Tranzicija u obrazovanju

Kako bi tranzicija iz vrtića u školu bila nezaboravno i uspešno putovanje, potrebno je isplanirati faze i korake na tom putu. Danas je održan radni sastanak PU “Mladost” i OŠ “Stefan Nemanja” na kom je usvojen zajednički tranzicioni plan čija realizacija počinje u...

BosnianSerbian