Kontaktirate nas

osstefannemanjanp@gmail.com

020/111-111

Meni

Javne nabavke

O nama

Galerija

Takmičenje – Matematika – 5. razred

Mar 4, 2022

Na slici su Davud Đekić i njegov nastavnik matematike, Mehedin Lekpek. Davud Đekić je učenik odeljenja V3 OŠ ” Stefan Nemanja”. Na Opštinskom takmičenju iz matematike osvojio je 100 bodova, što ujedno predstavlja maksimalan broj bodova. Tu je i zvanična rang lista takmičara petog razreda svih škola našega grada. Davud je omiljen drugar svog odeljenja. Nesebičan je, veoma uljudan i skroman.  Njegova svestranost, produhovljenost, blaga narav i radnost su za svaku pohvalu. Zbog svih osobina i uspeha koji postiže , ponos je odeljenja V/3, a i cele škole. Drugari njegovog odeljenja i njihovi roditelji, uvek osete veliku radost za svaki njegov uspeh. Pa, malo li je 100 bodova! Sretni su svi nastavnici. Posebno je ponosan nastavnik matematike, Mehedin Lekpek, kao i  odeljenjski starešina, Alomerović Ć. Mersala. Davude Đekiću, želimo ti da i dalje nižeš uspehe na svim poljima.

Vole te tvoji drugari!

Punu podrška pruža OŠ ” Stefan Nemanja”

Povezane vesti

Ponos naše škole

Ponos naše škole

Učenik Omer Fazlić osvojio je 2. nagradu na Republičkom takmičenju iz fizike održanom 20 i 21. aprila 2024. godine u osnovnoj školi "Milan Ilić Čiča" u Aranđelovcu. Njegovom radu i uspehu doprinela je nastavnica Azamela Papić

Okružno takmičenje iz engleskog jezika

Okružno takmičenje iz engleskog jezika

Na okružnom takmičenju iz engleskog jezika učenica osmog razreda Esma Šaronjac je osvojila treće mesto i učenik sedmog razreda Davud Đekić je takođe osvojio treće mesto.