Kontaktirate nas

osstefannemanjanp@gmail.com

020/111-111

Meni

Javne nabavke

O nama

Galerija

Takmičenje – Srpski jezik i književnost – 6. razred

Mar 5, 2022

Za postizanje dobrih rezultata potrebna je velika upornost, predanost, puno rada i odricanja, dobra organizacija vremena, ali i želja i ambicija da u svemu što radiš budeš uspešan i među najboljima.
Darovita i vredna Lamija Trtovac, učenica naše škole, osvojila je prvo mesto na Opštinskom takmićenju iz Srpskog jezika i književnosti.
Zapažene rezultate Lamija je postizala i na likovnim konkursima.
Vrhunski rezultati ne izostaju kada se talenat udruži sa radom što je najbolja preporuka za naredne rezultate kojih će biti, verujemo, u velikom broju.
Ovim putem joj čestitamo na postignutom uspehu.

Povezane vesti

Republičko takmičenje u atletici

Republičko takmičenje u atletici

24. 05. Ćuprija je, na Republičkom takmičenju, ugostila najtalentovanije i najbolje atletičare. Našu školu je predstavljao Sami Brunčevic , učenik 6. razreda. On se takmičio u konkurenciji 5. i 6. razreda na 300m. Na ovo takmičenje se plasirao pobedivši na svim...

Na Međuokružnom takmičenu u atletici

Na Međuokružnom takmičenu u atletici

Na Međuokružnom takmičenu u atletici koje je održano juče u Kragujevcu, učenici naše škole vratili su se sa jednom zlatnom i jednom bronzanom medaljom. Učenik Sami Brunčević se pokazao kao najbolji u disciplini trčanja na 300 metara osvojivši 1. mesto.  Amart...