Kontaktirate nas

osstefannemanjanp@gmail.com

020/111-111

Meni

Javne nabavke

O nama

Galerija

Takmičenje – Srpski jezik i književnost – 6. razred

Mar 5, 2022

Za postizanje dobrih rezultata potrebna je velika upornost, predanost, puno rada i odricanja, dobra organizacija vremena, ali i želja i ambicija da u svemu što radiš budeš uspešan i među najboljima.
Darovita i vredna Lamija Trtovac, učenica naše škole, osvojila je prvo mesto na Opštinskom takmićenju iz Srpskog jezika i književnosti.
Zapažene rezultate Lamija je postizala i na likovnim konkursima.
Vrhunski rezultati ne izostaju kada se talenat udruži sa radom što je najbolja preporuka za naredne rezultate kojih će biti, verujemo, u velikom broju.
Ovim putem joj čestitamo na postignutom uspehu.

Povezane vesti

Okružno takmičenje – Matematika

Okružno takmičenje – Matematika

Sabirao je drugare i drugarice, množio uspehe i delio ih sa svima njima. Igrao je matematiku i kroz predmet i kroz zabavu. Zavoleo je, usavršio i tako postizao rezultate. Da se matematika uči kroz igru i da može da bude zabavna, pokazao nam je učenik IV razreda,...

Priča iz mog zavičaja

Priča iz mog zavičaja

Na literarnom konkursu "Priča iz mog zavičaja" koji organizuje Narodna biblioteka "Dositej Obradović" u Novom Pazaru, 23.12. 2022. godine,  učenici IV2 odeljenja naše škole osvojili su dve nagrade. Prvo mesto je osvojio Ahmed Bihorac, a treće mesto Dželila Latifović....