Kontaktirate nas

osstefannemanjanp@gmail.com

020/111-111

Meni

Javne nabavke

O nama

Galerija

Tranzicija iz vrtića u školu

Mar 14, 2022

Večeras je u OŠ ,,Stefan Nemanja” realizovana prva aktivnost u okviru zajedničkog plana tranzicije dece iz vrtića u školu. Plan tranzicije sprovode PU ,,Mladost” i OŠ ,,Stefan Nemanja”

Roditelji budućih prvaka imali su priliku da u razgovoru sa učiteljicama i školskim psihologom dobiju odgovore na sva pitanja i nedoumice koje imaju, a u vezi su sa polaskom njihovog deteta u prvi razred.

Na sastanku je održano i predavanje o  razvoju rane pismenosti koje je veoma korisno u procesu pripremanja deteta za školu.

Povezane vesti

Poseta donatora iz turskog parlamenta

Poseta donatora iz turskog parlamenta

Danas smo imali posetu narodnog poslanica AK partije iz Burse koji je ujedno i najmlađa narodni poslanik u Parlamentu Turkiye Zeynep Yıldız. Naša škola je uz pomoč AK partije opremila kabinet fizike. Cilj  opremanja  kabineta je da se obezbede uslovi za...

Tranzicija u obrazovanju

Tranzicija u obrazovanju

Kako bi tranzicija iz vrtića u školu bila nezaboravno i uspešno putovanje, potrebno je isplanirati faze i korake na tom putu. Danas je održan radni sastanak PU “Mladost” i OŠ “Stefan Nemanja” na kom je usvojen zajednički tranzicioni plan čija realizacija počinje u...

BosnianSerbian