Kontaktirate nas

osstefannemanjanp@gmail.com

020/111-111

Meni

Javne nabavke

O nama

Galerija

Оdržana jedinstvena obuka o korišćenju elektronske platforme e-učionica

Apr 7, 2023

Danas je u OŠ “Stefan Nemanja” održana jedinstvena obuka o korišćenju elektronske platforme e-učionica, namenjena svim zaposlenima u školi. Ova obuka je imala za cilj da učesnici steknu detaljno znanje o korišćenju ove platforme, koja je neophodan alat u modernom obrazovanju.

Obuka je obuhvatila sve relevantne aspekte korišćenja e-učionica, sa posebnim fokusom na kreiranje naloga, otključavanje kodova i formiranje tabela koje su ključne za digitalno obrazovanje. Učesnici su naučili kako da kreiraju naloge na platformi, aktiviraju digitalne kodove i iskoriste sve mogućnosti koje ova platforma nudi.

Svaki korak u procesu korišćenja e-učionica je bio detaljno objašnjen, a učesnici su imali priliku da postavljaju pitanja i razreše sve nedoumice. Takođe, organizovane su praktične vežbe gde su učesnici mogli da primene svoje znanje kreiranjem svojih digitalnih učionica na ovoj platformi.

Korišćenje e-učionica je ključno za uspeh u savremenom obrazovanju, jer omogućava učenicima i nastavnicima pristup materijalima za učenje u bilo koje vreme i na bilo kom mestu. Ova platforma takođe pruža mogućnosti za interakciju i saradnju među učenicima, kao i za praćenje napretka i ocenjivanje. Učesnici obuke su bili oduševljeni mogućnostima koje e-učionice pružaju i već su počeli da planiraju kako da ih integrišu u svoj pedagoški rad, kako bi unapredili nastavu i pružili bolje obrazovno iskustvo svojim učenicima. Ne propustite priliku da i vi steknete detaljno znanje o korišćenju ove moćne platforme i unapredite svoj pedagoški rad. 

Povezane vesti