Kontaktirate nas

osstefannemanjanp@gmail.com

020/111-111

Meni

Javne nabavke

O nama

Galerija

Dečija nedelja

Oct 9, 2023

Ovogodišnju Dečiju nedelju obeležavamo pod sloganom ,,Veliko srce dece Srbije”, u periodu od 2.10.do 8.10.2023.godine.

U OŠ,,Stefan Nemanja” je ove godine Dečija nedelja organizovana nizom zanimljivih aktivnosti. Učenici mladjih razreda obeležili su Dečiju nedelju prigodnim aktivnostima:

Ponedeljak je bio dan za ,,Dečija prava” (radionice i izrada panoa) i humanitarne akcije (poseta Udruženju za pomoć MNRO Tahir Taša Delić) , utorak je protekao u znaku sportske aktivnosti ,,Vežbajmo zajedno”, sreda-dan za boravak u prirodi i sadnju drveta generacije, i ,,Jesenju modnu reviju”,u četvrtak je organizovana ,,Jesenja pijaca” , petak je bio posvećen prijateljstvu.

Ovu nedelju smo proveli u druženju, saradnji, mašti i ljubavi.

Zadovoljna deca čekaju sledeću godinu i novi moto ,,Dečije nedelje”

Povezane vesti

Nova fiskulturna sala za učenike OŠ „Stefan Nemanja“

Nova fiskulturna sala za učenike OŠ „Stefan Nemanja“

Radovi na rekonstrukciji Osnovne škole „Stefan Nemanja otpočeli su pre desetak dana i odvijaju se predviđenom dinamikom. Školu je posetio gradonačelnik Nihat Biševac, sa saradnicima. „Želimo da iskoristimo raspust i da u svim školama u pauzi nastave stvorimo još bolje...

Nedelja sećanja i zajedništva

Nedelja sećanja i zajedništva

Tokom ove nedelje,po preporuci Ministarstva prosvete,u Skolama se realizuje „Nedelja sećanja i zajedništva"OŠ„Stefan Nemanja" je tim povodom organizovala niz aktivnosti koje promovišu zajedništvo,toleranciju,međusobno poštovanje i razumevanje.